top of page

Hoe is mijn manier van trainen?

IMG_2492-2.jpg

Met een open mindset en oog voor detail zet ik mijn ervaring, expertise en enthousiasme in, om de gespreksvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Van mindset, lichaamstaal, taalgebruik, stemtaal, structuur en nog veel meer komt voorbij tijdens mijn training en coaching on the job. 

 

Op zoek naar wat voor jou als professional een positieve gesprekservaring met klanten en collega's is. Dit werkt voor iedereen anders.

Ik hou een spiegel voor, die met name positieve gedrag laat zien. Vanuit deze positieve veilige basis - ‘wat kun/doe/hoor/zie je wel’ - zetten we Professie in Progressie. 

Actiegericht met een flipover en een stift. Ik zorg voor een rode draad van theorie met praktijkvoorbeelden en de deelnemer bepaalt de precieze koers. Tijdens iedere bijeenkomst staat de leerbehoefte van de deelnemer centraal.  

 

Een nieuwe expertise van PiP is de IEMT-methode*

Het is ook mogelijk dat we voorafgaand aan het programma aan de slag gaan met ontstane blokkades die jouw ineffectieve gedrag in stand houden. Om deze te verminderen dan wel weg te halen. Waardoor je in 1 a 2 sessies in staat bent om nieuwe vaardigheden aan te leren, weer kansen te zien en gesprekken aan te gaan vanuit een positieve mindset. 

 

Praktijkgericht trainen en coachen is voor mij leren door te doen en te ervaren.

* Zie aanbod: Meer grip met PiP 

De IEMT-methode (Integral Eye Movement Therapy) is een verrassend snelle en effectieve methode, die positieve veranderingen creëert op het gebied van ongewenste emoties & herinneringen, belemmerende overtuigingen en negatieve zelfbeelden.

 

Om wel verandering tot stand te brengen, worden bestaande structuren en patronen uitgedaagd tijdens één (en soms twee) sessies. We maken gebruik van specifieke oogbewegingen om verandering te laten plaatsvinden op neurologisch niveau. Het verhaal, of zelfs het benoemen van het negatieve gevoel, is niet nodig om de oorzaak op te lossen dan wel te verminderen. Na afloop ben je beter in staat om in het huidige moment te blijven en je niet te laten leiden door negatieve ervaringen en emoties uit het verleden.

Bel gerust 06 37199572 of mail naar Mayke.heitling@gmail.com

bottom of page