top of page

Groepstraining

Hand stapel van Happy Group

Trainingsprogramma's

Goede communicatie gaat over bewust zijn van hetgeen wat en vooral ook hoe je het zegt, het gaat over details. Al door de kleinste aanpassingen is er vaak meer te bereiken tijdens gesprekken, waardoor een hefboomeffect ontstaat en je uiteindelijk je (persoonlijke) winsten vergroot.

PiPtraining gaat met jou als professional op zoek naar wat voor jou een positieve gesprekservaring met klanten en collega's is. Dit werkt voor iedereen anders, daarom werkt PiPtraining met maatwerkprogramma's. Met een open houding en oog voor detail zet PiPtraining in op mindset en gespreksvaardigheden. Mede dankzij ervaring, expertise en enthousiasme tilt PiPtraining gespreksvaardigheden naar een hoger niveau. Aspecten als mindset, lichaamstaal, taalgebruik (inspelen op het brein) en meer komen voorbij tijdens de training en coachingsessies on the job. Bij PiPtraining kies jij, of je nu gaat voor een individueel of groepsprogramma, voor duurzaam ontwikkelen.

Mindset

Jouw mindset speelt een grote rol in wat jij zegt en doet. Na een programma bij PiPtraining beschik jij over de tools om je mindset beter te begrijpen. Hierdoor ontdek jij mogelijkheden waardoor je nog meer bereik hebt tijdens je gesprekken! Wanneer nodig zetten we de snelle en effectieve IEMT-methode in. 

Gespreksvaardigheden

Welke reactie je geeft en welke woorden je hierbij gebruikt wordt onder andere bepaald door jouw mindset. PiPtraining zorgt voor bewustwording in welke vaardigheden je al beheerst en welke je nog mag finetunen. Je wordt je bewust van aangeleerde gesprekspatronen en je leert waar nodig nieuwe patronen (die wél voor jou werken!). Afhankelijk van het doel gebruiken we alle vaardigheden die je al gebruikt, zoals luisteren naar de klant of een heldere structuur aanbrengen; dit alles met een autonome, ondersteunende houding.

PiPtraining- en coaching-on-the-job programma

Om een gedragsverandering tot stand te brengen heeft een training meestal meer nodig om gesprekspatronen los te laten en nieuwe in te slijten. PiPtraining gelooft dan ook in een combinatie van diverse trainingssessies, verantwoordelijkheid bij de juiste persoon, vertrouwen voelen (vanuit de organisatie) gevolgd door coaching-on-the-job voor de transfer naar de praktijk en borging. 

De programma's die wij trainen bestaan uit meerdere, opeenvolgende logische stappen waarin mindset en vaardigheden centraal staan. Iedereen start bij 'zelf verantwoordelijkheid nemen' en denkt eerst zelf na over de huidige situatie, de gewenste situatie en hoe daar te komen. De IEMT-methode (Integral Eye Movement Therapy) is een waardevolle toevoeging aan de training, waarbij we ineffectieve patronen en negatieve gedachten doorbreken. 

Maatwerk met een rode draad

Door trainingen te geven voor verschillende bedrijven en sectoren heeft PiPtraining veel ervaring opgedaan. Vanuit deze ervaringen heeft PiPtraining drie programma's ontwikkeld. Elk programma heeft een rode draad hoe de training verloopt. De precieze invulling van elke sessie, bepalen we aan de hand van wat jij nodig hebt! Naast deze 3 programma's verzorgt PiPtraining bij diverse bedrijven ook maatwerkprogramma's voor teamleiders om vanuit vertrouwen verzuimgesprekken te voeren. 

Hoe gaat een training in z'n werk?

Actiegericht: met een flipover en een stift. PiPtraining verzorgt voor jou een rode draad van theorie met praktijkvoorbeelden, verder bepalen we per sessie jouw precieze koers. Tijdens iedere, online, bijeenkomst staat jouw leerbehoefte centraal. Daarnaast ontvang je:

☆ Certificaat

☆ Evaluatiegesprek met de leidinggevende

☆ Niet goed, geld terug garantie​

    

Iedere situatie is uniek! Zeker weten wat het beste bij jou past?
Neem dan contact op en we kijken samen naar welk programma het meest geschikt is voor jou.

Klantgericht
communiceren & telefoneren

Callcenter

Klantgericht
adviseren & verkopen

Werkoverleg

Klantgericht
omgaan met klachten
& slecht nieuws

Verkoopagent
bottom of page