top of page

PiPtraining on the job

Progressie in Professie, dat is waar PiPtraining voor staat.

PiPtraining biedt communicatietrainingen om de gespreksvaardigheden van professionals naar een hoger niveau te tillen. Mindset, lichaamstaal, taalgebruik, stemtaal, structuur en nog vele andere onderdelen komen aan bod tijdens de trainingen en coaching on the job. 

Op zoek naar jouw leerbehoefte!

PiPtraining heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van training en coaching. PiPtraining biedt zowel individuele trainingen als groepstrainingen die je helemaal naar eigen smaak aanpast, met of zonder coaching on the job. Of je nu een beginnend professional bent die een vliegende start wil maken in zijn carrière, of een doorgewinterde professional op zoek naar meer diepgang.

Ontdekken wat voor jou als professional een positieve gesprekservaring met klanten (en collega's) is: dit werkt voor iedereen anders. Ondanks dat de trainingen draaien om de wensen en doelen van de klant, geeft PiPtraining de deelnemers altijd één belangrijk punt mee: bewustwording. Met behulp van de juiste technieken en mindset voer jij in de toekomst effectieve en professionele gesprekken met jouw klanten en verhoog jij het rendement van jouw klantgesprekken!

Hoe?

Tijdens de training wordt een spiegel voorgehouden, die met name positief gedrag laat zien. Vanuit deze positieve veilige basis - wat kun/doe/hoor/zie je wel? - zetten we jouw Professie in Progressie. PiPtraining zet in op ontwikkeling van bewust bekwamen in gespreksvaardigheden. PiPtraining gaat voor structurele en duurzame verandering, altijd vanuit een programma op maat zowel online als offline.

“Alles zelf doen is optellen
en samenwerken is vermenigvuldigen”

PiPtraining werkt, wanneer nodig, samen met een vast team met professionals bestaande uit een kritisch geselecteerd netwerk van psychologen, coaches, trainers en trainingsacteurs. 

☆ Trainingen waarbij jij de precieze koers bepaalt

☆ Jouw leerbehoefte staat bij iedere bijeenkomst centraal

☆ Drie verschillende programma's die dienen als rode draad 

☆ Invulling van de training van theorie & praktijkvoorbeelden

Bij PiPtraining reken je op:
 

Foto van heek2.jpeg
Onlinetraining_edited.jpg
foto proudexerts.jpeg
communicare foto.jpeg
bottom of page