OVER MIJ

Progressie in Professie staat voor mij voor trots en vrijheid, de dingen doen waar ik energie van krijg. Anderen laten ontdekken wat hun houding (en bijvoorbeeld de manier van vragen stellen) voor effect heeft op hun omgeving. Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je altijd wat je hebt gekregen. Een resultaat boeken, begint bij jezelf.

 

Welke verantwoordelijkheid neem jij om jouw doelen te bereiken?

WIE IS MAYKE HEITLING?

Dat ben ik! Ik ben een energieke, positief ingestelde dame die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Tijdens mijn trainingen maak ik mensen bewust hoe ze op hun eigen manier het beste uit zichzelf kunnen halen en uit de klant. Zodat ze toppers worden (en blijven) in hun vak. Ik ben daar gepassioneerd mee bezig, omdat ik vind dat ieder mens het waard is om alle mogelijkheden te benutten.

Naast PiP kijk ik graag naar hoe mijn jongens Niek en Styn de wereld en zichzelf ontdekken. Erg fijn om te ontspannen met koffie en een tijdschrift (de Psychologie of VT wonen). In de zon in de tuin of juist met mensen die ik lief heb in een koffiecafé, gesprekken voeren die gaan over niets en over alles.

CRKBO docent 100x88.png
Logo-springest_edited.png
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020 PiPtraining