top of page

“Meer grip met PiP” 

Naast gespreksvaardigheden heeft PiPtraining nog een expertise ontwikkeld namelijk IEMT. Soms heeft het werken aan vaardigheden meer nodig omdat er iets blokkeert in je brein, bijvoorbeeld negatieve emoties of herinneringen, waardoor je (onbewust) in je oude patronen blijft hangen en er niet uitkomt. Denk bijvoorbeeld aan dat je in een bepaalde situatie terecht komt waarin je denkt: ow dat kan ik niet of och met dit soort klanten weet ik niet goed om te gaan.. Dit zijn gedachten die niet effectief zijn. Om deze gedachte te verminderen of zelfs te stoppen zet ik graag de IEMT-methode in. 

 

De IEMT-methode (Integral Eye Movement Therapy) is een verrassend snelle en effectieve methode, die positieve veranderingen creëert op het gebied van ongewenste emoties & herinneringen, belemmerende overtuigingen en negatieve zelfbeelden.

 

Om wel verandering tot stand te brengen, worden bestaande structuren en patronen uitgedaagd tijdens één (en soms twee) sessies. We maken gebruik van specifieke oogbewegingen om verandering te laten plaatsvinden op neurologisch niveau. Het verhaal, of zelfs het benoemen van het negatieve gevoel, is niet nodig om de oorzaak op te lossen dan wel te verminderen. Na afloop ben je beter in staat om in het huidige moment te blijven en je niet te laten leiden door negatieve ervaringen en emoties uit het verleden.

 

Wanneer IEMT inzetten? 

☆ als je terugkerende gevoelens wilt neutraliseren (tip!)

☆ als je ingrijpende levenservaring wilt verwerken denk aan verlies van een dierbare

☆ als je stress wilt reduceren
☆ als je een gebrek aan zelfvertrouwen hebt/negatief zelfbeeld

☆ als je aan jezelf wilt werken (persoonlijke groei) 

Bel me gerust 06 37199572 of mail naar Mayke.heitling@gmail.com

background.jpg
bottom of page