top of page

De vrouw achter PiPtraining...

Oprecht, geïnteresseerd, energiek en positief ingesteld. Iemand die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Dat gaat over mij: Mayke Heitling.

 

In 2013 startte ik met mijn bedrijf PiPtraining, omdat ik inzag dat bedrijven veel meer uit hun communicatie halen, als je met de juiste mindset en meer bewust gebruik maakt van gespreksvaardigheden tijdens gesprekken. Dit draagt bij aan de professionele groei van een bedrijf. Met deze gedachte besloot ik mijn expertise om te zetten in praktijkgerichte training met coaching on the job programma's.  

 

Het is dan ook mijn missie geworden om een positieve bijdrage te leveren aan de mindset en het bewust inzetten van gespreksvaardigheden van zowel startende als ervaren professionals. Ik deel graag mijn expertise met professionals op de arbeidsmarkt omdat zij dan vanuit meer vertrouwen, met plezier, met positieve energie en meteen met rendement gesprekken voeren. Bewust zijn van je mindset en je vaardigheden brengt in je hele leven een voordeel. Ik streef ernaar dat al mijn deelnemers optimaal communiceren vanuit zelfvertrouwen. Ik merk dat een IEMT-sessie enorm bijdraagt (enorm snel) aan groei in zelfvertrouwen en gespreksvaardigheden; gesprekken waar professional eerder tegenop worden meteen aangepakt en met positief resultaat. Heerlijk om dat te bereiken (ook voor mij) 

Waarom?

Omdat ik geloof (en zelf iedere dag ervaar), dat je veel meer bereikt tijdens het voeren van gesprekken als je bewust bent van je mindset en de mogelijkheden die gespreksvaardigheden zoal bieden.

Het is fantastisch, het geeft rust en er gaan deuren open (zowel zakelijk als privé), als je gespreksvaardigheden paraat hebt en zorgt voor een positieve mindset. Het mooie is: je hebt ze allemaal al in huis, echter merk ik dat nog niet iedere professional het toepast of niet op het juiste moment inzet. Dit zorgt ervoor dat het niet goed genoeg voor je werkt. Wie actief bezig is met het kiezen van de juiste woorden en handelingen, kan veel meer uit een gesprek halen en daarmee ook groeien in zijn of haar professie.

"In een paar sessies bewustwording en Progressie in Professie!" - Mayke Heitling

iemt donkerblauw.jpeg
IMG_2492-2_edited.jpg
DSC_0277_edited.jpg
foto proudexerts materialen.jpeg
bottom of page