top of page
DSC_0521.JPG

Belofte maakt... 

Een opdrachtgever mag van mij kwalitatief sterke programma's verwachten. Dat ik handel vanuit mijn expertise en een veilige setting creëer waar de deelnemer/deelnemers werken aan hun eigen ontwikkeling. Waarbij ik zorg voor passende werkvormen die aansluiten bij de dagelijkse praktijk. Er is tijd voor sparring ter continuering en verbetering van de afgesproken doelen met het management/leidinggevende.

Programma? 

Om een gedragsverandering tot stand te brengen heeft 1 training meestal meer nodig om patronen los te laten en nieuwe in te slijten. Ik geloof dan ook in een combinatie van diverse trainingen, verantwoordelijkheid geven, vertrouwen voelen (ook vanuit de leidinggevende) gevolgd door coaching on the job voor de transfer naar de praktijk en borging. 

De programma's die we trainen bestaan uit een aantal opeenvolgende logische stappen waarin mindset en vaardigheden centraal staan. Iedereen start bij 'zelf verantwoordelijkheid nemen' en nadenken over de huidige situatie, de gewenste situatie en hoe daar te komen. De meer ervaren professional kiest meestal, na deze persoonlijke intake voor de coaching on the job en borging. De starter kiest meestal voor alle onderdelen. Samen bepalen we wat en hoe we het te behalen resultaat gaan bereiken. 

Wat ik tenminste verwacht van mijn opdrachtgever; dat er positieve aandacht is voor de deelnemers over het programma. Een persoonlijke aftrap van het programma vanuit de leidinggevende draagt bij aan het succes.    

 

Under construction.png
bottom of page