Het is even zo belangrijk om mijn eigen professie in progressie te houden en mezelf te blijven ontwikkelen in wat ik doe. Naast diverse pratijkopleidingen en coachsessies heb ik mijn Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG) behaald, ik ben bevoegd docent. Ook heb ik met veel plezier deelgenomen aan interessante opleidingen als Leren Leren: hoe leren mensen en wat kan ik als trainer doen om aan te sluiten bij de diverse leerbehoefte. NLP Practitioner en de NLP Master hebben mij persoonlijk heel veel gebracht wat ik zeker ook weer meeneem tijdens in mijn sessies.

 

2020 ben ik gestart met de IEMT* opleiding via Hanneke van de Voort. IEMT zorgt ervoor dat alles waar ik voor sta, wat ik leef en wat ik heel erg leuk vind om te doen, bij elkaar komt. 

* IEMT is een verrassend snelle en effectieve therapie die positieve verandering creëert op het vlak van ongewenste emotionele gedachten en of herinneringen. Door onder andere het gebruik van specifieke oogbewegingen worden er nieuwe verbindingen in de hersenen gemaakt, waardoor er verandering plaats vindt op neurologisch niveau. Waardoor de gedachte of herinnering verminderd of verdwijnt. Zeer effectief bij bijvoorbeeld bel angst (angst voor afwijzing). 

DSC_0281.JPG

Een leven lang leren