DSC_0521.JPG

OVER MIJ

Wat mag je van mij verwachten?

Een opdrachtgever mag van mij kwalitatief sterke programma's verwachten. Dat ik handel vanuit mijn expertise en een veilige setting creëer waar de deelnemers mogen werken aan hun eigen ontwikkeling. Waarbij ik zorg voor passende werkvormen die aansluiten bij de dagelijkse praktijk. Ik de tijd voor sparring ter continuering en verbetering van de afgesproken doelen.

 

De programma's die ik train bestaan uit een aantal opeenvolgende logische stappen waarin mindset en vaardigheden centraal staan. Tijdens het programma wordt theorie afgewisseld met eigen praktijk.  

 

Resultaat: structurele (duurzame) ontwikkeling in jouw gespreksvaardigheden.

Stap 1: we starten met een persoonlijke (of online) intake, zo neemt de deelnemer alvast zelf de verantwoordelijkheid voor eigen ontwikkeling en de input wordt gebruik om doelgericht accenten te leggen in het programma. Een goed begin is het halve werk...

 

Stap 2: diverse intensieve bijeenkomsten van training waarin theorie, inzicht en praktijksituatie focus hebben.

 

Stap 3: coaching on the job 

Tussen de bijeenkomsten ontvangt de deelnemer persoonlijke opdrachten die uitnodigen tot experimenteren in eigen praktijk.

 

Stap 4: borging, we sluiten af met een bijeenkomst waarin we samen terugblikken op de succesvolle veranderingen en we zetten punten op de i met waar de verandering nog meer zichtbaar dient te worden. 

CRKBO docent 100x88.png
Logo-springest_edited.png
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020 PiPtraining