Mayke Heitling - Snoeren

De vrouw 'achter' PiPtraining

Oprecht, geïnteresseerd, energiek en positief ingesteld en die 

lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Dat gaat over mij, Mayke Heitling. 

 

Het is mijn missie om een positieve bijdrage te leveren aan de gespreksvaardigheden van (startende) professionals. Ik deel graag mijn expertise met professionals op de arbeidsmarkt zodat zij vanuit vertrouwen, met plezier, met positieve energie en meteen met rendement gesprekken voeren. Bewust van je mindset en je vaardigheden brengt je hele leven een voordeel. Ik streef ernaar dat al mijn deelnemers de beste worden in communiceren met klanten.

 

Waarom  eigenlijk?

Omdat ik geloof (en zelf iedere dag ervaar), dat je veel meer bereikt tijdens het voeren van gesprekken als je bewust bent van je mindset en de mogelijkheden die gespreksvaardigheden zoal bieden.

 

Het is fantastisch, het geeft rust en er gaan deuren open (zowel zakelijk als privé), als je gespreksvaardigheden paraat hebt en zorgt voor een positieve mindset. Het mooie is, je hebt ze allemaal al in huis, echter merk ik dat nog niet iedere professional deze toepast of niet op het juiste moment inzet. Waardoor ze nu nog niet goed genoeg voor je werken.  

  "Ik zorg in een paar sessies voor bewustwording en Progressie in Professie!"

CRKBO docent 100x88.png
Logo-springest_edited.png
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020 PiPtraining